U našoj savremeno opremljenoj Zdravstvenoj Ustanovi - specijalističkoj ambulanti za bolesti uha, grla i nosa možete obaviti preglede brzo i efikasno!

Nudimo slijedeće usluge iz domena bolesti uha, grla i nosa:

  • Kompjutersko simanje sluha
  • Audiometrija - timpanometrija
  • Ispitivanje perifernog centra za ravnotežu
  • Otomikroskopija
  • Toaleta uha sa aplikacijom lijeka
  • Alergo testovi (inhalatorni i nutritivni)
  • Hirurške intervencije u lokalnoj anestezij

Ordinira magistar medicine i specijalista ORL Dr Gordana Šukalo.

 

          

Nalazimo se u Banjaluci na adresi F. Garsije Lorke 27 (naselje NOVA VAROŠ). Termin za pregled možete dobiti pozivanjem na neki od brojeva telefona: 051 315 662, 051 327 100, 066 00 22 66 ili putem e-maila: 


 

Zahvaljujući Ugovoru koji smo potpisali sa Fondom zdravstvenog osiguranja RS pregled iz oblasti uha, grla i nosa možete obaviti i u Vašem gradu uz ovjerenu zdravstvenu knjižicu i uputnicu Vašeg porodičnog ljekara.

Derventa (Brod), Modriča (Vukosavlje), Šamac (Obudovac, Donji Žabar), Novi Grad (Kostajnica), Prnjavor, Teslić, Kozarska Dubica, Laktaši (Srbac, Gradiška), Kotor Varoš.

U našem sjedištu u Banjoj Luci takođe možete obaviti pregled uz uputnicu Vašeg porodičnog ljekara i ovjerenu zdravstvenu knjižicu ukoliko dolazite iz nekog od ostalih gradova u RS: Čelinac, Prijedor, Mrkonjić Grad, ostali gradovi i mjesta u Republici Srpskoj ... 

S obzirom da Ugovor imamo potpisan za cijelu teritoriju Republike Srpske, ukoliko dolazite iz nekog od drugih gradova koji nisu nabrojani gore, sami možete izabrati gore navedeni najbliži grad u kome možete obaviti neophodan pregled iz oblsti uha, grla i nosa kao i probe najnovijih digitalnih slušnih aparata.

Za informacije o terminicima nazovite 051 315 662, 051 327 310, 066 00 22 66 ili saznajte više putem e-maila