Odličan start ka boljem slušanju sa Iniziom

 

Izvedeno od italijanskog glagola ”iniziare”- što znači inicirati nešto ili započeti akciju – Bernafonovo novo slušno rešenje, Inizia upravo to i predstavlja: idealan start ka boljem slušanju.
Stilovi slušnog aparata kreću se u opsegu od kozmetički dopadljivog CIC (kompletno u kanalu) aparata sve do moćnog Compact Power Plus BTE (zaušnog) aparata. Bilo da je blago ili teško slušno oštećenje, Inizia slušni aparati odgovaraju gotovo svakom tipu oštećenja.

 

 

Inizia nudi trenutno najsavršeniju tehnologiju i cilja na klijente koji imaju potrebu za pristupačnim, a u isto vreme, visoko-kvalitetnim slušnim rešenjem. Bazirana na dokazanoj i zaštićenoj Bernafonovoj ChannelFree™ obradi signala, kombinovanoj sa prilagodljivim karakteristikama, Inizia donosi unapređeno razumevanje govora i komfor u slušanju kako u bučnom tako i u tihom okruženju.

ChannelFree™ obrada signala analizira ulazni nivo signala i prilagođava pojačanje 20 000 puta u sekundi, precizno pojačavajući svaki fonem pojedinačno. Precizna vremenska rezolucija (preciznost merenja u odnosu na vreme) ChannelFree™ obrade signala znači da nikad neće izostajati značajni delovi govora.

Informacije proizvođača o proizvodu možete pogledati ovdje


 

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju, kao i svaku vrstu pomoći oko eventualnih problema nastalih u proceduri za nabavljanje slušnog aparata putem FZO RS.

051 315 662 , 051 327 310, 066 00 22 77