Pronađite novu perspektivu sa Verasom! 

Veras nudi performanse Bernafonove ChannelFreeTM obrade signala visokog kvaliteta, kombinovane sa naprednom tehnologijom multi-okruženja i binauralnom komunikacijom između aparata. Rezultat je sistem koji obezbeđuje izvanrednu vernost auditorne scene i prirodno slušanje.

Veras takođe predstavlja Bernafonov novi dizajn aparata, veoma mali i atraktivni Nano BTE. Sa toliko izbora, Veras olakšava pronalaženje prave kombinacije funkcija i opcija podešavanja koje odgovaraju svim zahtevima.

Veras je izuzetno raznovrstan sa tri nivoa tehnologije, šest stilova instrumenata, raznim bojama i nekoliko akustičkih opcija.

 

 

Bežična povezanost sa izvorima zvuka, kao što su muzički plejeri i mobilni telefoni, čini Veras važnim partnerom u slušanju. Praktični dodaci su dostupni da poboljšaju slušanje televizije i telefonski razgovor.

 

 

 

ChannelFree™ obrada signala analizira ulazni nivo signala i prilagođava pojačanje 20 000 puta u sekundi, precizno pojačavajući svaki fonem pojedinačno. Precizna vremenska rezolucija (preciznost merenja u odnosu na vreme) ChannelFree™ obrade signala znači da nikad neće izostajati značajni delovi govora.

Optimizator okruženja Vam omogućava da izaberete jedno od četiri moguća okruženja za slušanje i primenite specijalna podešavanja za to okruženje. Optimizacija se automatski aktivira kad god se detektuje dato okruženje. 

  • Govor u buci
  • Govor u tišini
  • Komfor u buci
  • Komfor u tišini

Profil životnog stila
Bernafonov jedinstveni “Profil životnog stila” je intervju u sklopu softvera za podešavanje koji pomaže bržem identifikovanju pet najvažnijih situacija za slušanje u Vašem svakodnevnom životu.

Informacije proizvođača o proizvodu možete pogledati ovdje

 


Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju, kao i svaku vrstu pomoći oko eventualnih problema nastalih u proceduri za nabavljanje slušnog aparata putem FZO RS.

051 315 662 , 051 327 310, 066 00 22 77